CV onderhoud in Almere

Producten die u aanschaft bij ons installatiebedrijf kunnen wij vakkundig voor u installeren. Ook bij het installeren van nieuwe radiatoren, boilers of geisers staan onze vaklieden voor u klaar! De airconditioning wordt bij u thuis afgeleverd en wanneer dat nodig is, ook bij u geïnstalleerd. U kunt natuurlijk alles vragen aan onze CV installateur; u krijgt altijd instructies mee voor verder CV onderhoud. Uw CV in Almere blijft op deze manier in een uitstekende conditie.

Natuurlijk kunnen wij in Almere ook het onderhoud voor uw apparatuur doen. U kunt bij ons een onderhoudscontract aangaan. Onze onderhoudsmonteurs komen dan regelmatig uw centrale verwarming controleren. Werkt uw CV ketel nog optimaal en zijn uw radiatoren nog in goede conditie? Onze cv monteurs kijken alles zorgvuldig voor u na. Wanneer er reparaties nodig zijn doen wij dat ter plekke. Wij kunnen dan ook direct andere apparatuur voor u nakijken, zoals uw airconditioning. Onderhoud is maatwerk en helemaal afgestemd op uw wensen.

Onderhoud van uw airconditioning

Het is belangrijk dat uw airconditioning schoon blijft. De filters moeten daarom regelmatig vervangen worden. Dit houdt de lucht in uw huis ook mooi schoon. Onze airco monteurs in Almere kunnen dit ook goed voor u doen. U kunt uiteraard ook een onderhoudscontract afsluiten voor uw airconditioning!