Problemen met uw verwarming in Almere?

Wanneer uw CV in Almere niet meer goed werkt, kunt u direct contact opnemen met onze storingsdienst. Met onze service helpen we u binnen 24 uur, zodat u nooit lang last heeft van een storing in uw centrale verwarming. De monteurs van ons installatiebedrijf in Almere kunnen snel ter plaatse zijn om uw problemen te verhelpen. Naast reparaties, vervangen wij uw ketel ook als dat nodig is. Uiteraard afhankelijk van uw wensen!

Radiatoren, geisers en boilers

Wanneer u een nieuwe ketel aanschaft is het zaak om te kijken of uw radiatoren nog wel goed zijn. Een andere ketel kan er namelijk voor zorgen dat de radiatoren er niet meer bij passen. Bij sommige ketels is het voor de optimalisatie van de verwarming nodig om meerdere radiatoren te plaatsen in uw woning. Ook kan de plaats van de radiator verschil maken in de verwarming van uw huis.

Naast de verstrekking van centrale verwarming en radiatoren zijn wij ook gespecialiseerd in boilers en geisers. Onze installateurs kunnen u ook over het gebruik daarvan adviseren. Natuurlijk kunnen wij deze ook voor u installeren. Neem snel contact met ons op!

Combiketels

Combiketels zorgen niet alleen voor de verwarming van uw woning, maar ook voor het warme water. Onze CV monteurs kunnen u advies geven over het gebruik van deze ketel: is deze geschikt voor uw huishouden? Is dit mogelijk voor uw woning? Al deze vragen kunnen wij voor u beantwoorden. In Almere staan de CV monteurs van ons installatiebedrijf voor u klaar.